Προγραμματικές δηλώσεις: Σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή – LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Προγραμματικές δηλώσεις: Σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή – LIVE ΕΙΚΟΝΑ
Η Βουλή των Ελλήνων Eurokinissi

Με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης συνεχίζεται η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στη Βουλή.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στη Βουλή, με τις ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο βήμα, όπου και ανακοίνωσε μια σειρά νέων οικονομικών μέτρων, ενώ πέταξε τη μπάλα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, προκειμένου να συμφωνήσει στην αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος.

Τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση επεσήμανε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, όπου μεταξύ άλλων, έδωσε έμφαση στο θέμα των μισθών και της ακρίβειας.

Είπε πως “στη νέα περίοδο υπόσχεται η κυβέρνηση αύξηση μισθών κατά 25%. Όμως η υπόσχεση αυτή διαψεύδεται από το Πρόγραμμα Σταθερότητας που η ίδια έστειλε στην ΕΕ”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, έδωσε τη συνολική πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη χώρα αλλά και το στίγμα της αντιπολιτευτικής στρατηγικής του.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα προχωρήσει στα γνωστά από την περίοδο των μνημονίων ματωμένα πλεονάσματα, καθώς και ότι είμαστε μπροστά μία νέα κρίση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα