Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης: “Όλα κρίνονται σήμερα – Από αύριο προχωράμε μαζί”

Διαβάζεται σε 2'
Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης
Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης INTIME @Γιάννης Λιάκος

Ξανά στις κάλπες για τον β΄ γύρο των εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης. Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Νέα Σμύρνη. Όσα δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος.

Από τη Νέα Σμύρνη, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης το δικό του μήνυμα για την επόμενη μέρα.

Αφού συνομίλησε με ψηφοφόρους ζητώντας τους μάλιστα να του μιλάνε στον ενικό, στη δήλωση του μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του, στο εκλογικό κέντρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΓΑΛΑΞΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη, ο υποψήφιος πρόεδρος ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη προσέλευση στις κάλπες και ανέφερε πως “όλα κρίνονται σήμερα. Χιλιάδες κόσμου είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ, εγγυητής της σύγχρονης κυβερνώσας αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Ευχαριστώ από καρδιάς. Όλοι εμείς στην πρώτη γραμμή οφείλουμε να τους ακούσουμε. Από αύριο προχωράμε μαζί“.

kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Μάλιστα, κλείνοντας τη δήλωσή του ζήτησε από τους δημοσιογράφους να του επιτρέψουν να αποχωρήσει για να πάει στο αεροδρόμιο να παραλάβει τη μητέρα του, η οποία έρχεται από την Αμερική, ενώ δεν έκανε κανένα σχόλιο για την πολιτική του αντίπαλο Έφη Αχτσιόγλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα