Ψινάκης: ‘Τρελλό ταλέντο’ ο Σταύρος στο σερβίρισμα

Ψινάκης: ‘Τρελλό ταλέντο’ ο Σταύρος στο σερβίρισμα

Ο πρόεδρος του Ποταμιού ακολούθησε το παράδειγμα του Δημάρχου Μαραθώνα και φόρεσε την ποδιά στην κατασκήνωση Αγίου Ανδρέα, προκειμένου να σερβίρει βραδινό σε παιδάκια ΑμΕΑ (pics)

Ο Ηλίας Ψινάκης υποδέχτηκε τον πρόεδρο του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, στην κουζίνα των κατασκηνώσεων Αγίου Ανδρέα και μαζί σέρβιραν τα παιδάκια ΑμΕΑ που φιλοξενούνται εκεί. Ψινάκης και Θεοδωράκης φρόντισαν να βρίσκεται εγκαίρως στο τραπέζι των παιδιών ζεστός και αχνιστός αρακάς.

“Τρελλό ταλέντο ο Σταύρος Θεοδωράκης στο σερβίρισμα!!! Ήθρε στις κατασκηνώσεις για τα παιδάκια με ειδικές ανάγκες, σήκωσε τα μανίκια, έβαλε και ποδιά και… ‘μας έβαλε τα γυαλιά'” σημείωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνα σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook.

Αλλά και ο Σταύρος Θεοδωράκης ανάρτησε δύο φωτογραφίες στο instagram, όπου σπρώχνει το τρόλεϊ με το δείπνο και σερβίρει το φαγητό.

Στα μαγειρεία της κατασκήνωσης ΑΜΕΑ στον Άγιο Ανδρέα. #topotami

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis) στις

Με τον Ηλία Ψινάκη και τον Βασίλη Χαρόπουλο σερβίρουμε το βραδινό φαγητό στην κατασκήνωση ΑΜΕΑ του Αγίου Ανδρέα. #topotami @iliaspsinakis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis) στις

Στις αρχές του μήνα, ο δήμαρχος Μαραθώνα έκανε γνωστό με επιστολή του ότι σε αιφνιδιαστική επίσκεψή του στην κατασκήνωση διαπίστωσε εξοργισμένος πως τρόφιμα και καθαριστικά που είχαν προσφερθεί από τον Γεράσιμο Σκλαβενίτη έχουν “κάνει φτερά” και έκανε λόγο για υπαλλήλους που συμπλήρωναν το εισόδημα τους.

Σημειώνεται ότι η Ε’ Παιδική Εξοχή Αγίου Ανδρέα έχει δυνατότητα φιλοξενίας 280 παιδιών με ειδικές ανάγκες, κινδύνευε ωστόσο να μην ανοίξει αυτό το καλοκαίρι για λόγους οικονομικούς και γραφειοκρατικούς. Ωστόσο, ο Ηλίας Ψινάκης απευθύνθηκε στην Θεανώ Φωτίου, η οποία ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις, υπέγραψε την απόφαση για την εκταμίευση της πίστωσης που καθυστερούσε εδώ και μήνες και έδωσε το πράσινο φως για τη λειτουργία της κατασκήνωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα