Ραγκούσης για Κασσελάκη: Δεν έχει καμία τύχη να επανεκλεγεί

Διαβάζεται σε 2'
Ραγκούσης για Κασσελάκη: Δεν έχει καμία τύχη να επανεκλεγεί
Γιάννης Ραγκούσης EUROKINISSI ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Το ενδεχόμενο να επανεκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα, απέκλεισε ο Γιάννης Ραγκούσης. Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα.

Την εκτίμησή του για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή, έκανε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Μιλώντας στο ACTION24, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι αν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος, δεν έχει καμία τύχη να επανεκλεγεί.

«Αν είναι ξανά υποψήφιος, γιατί προς το παρόν υπάρχουν διαρροές μόνο, διαβάζουμε όλοι, θα απολαύσει όλα τα δικαιώματα που θα απολαύσουν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Κατά τη γνώμη μου, δεν έχει καμία τύχη να επανεκλεγεί, διότι αυτή τη φορά δεν είναι άγνωστος, τώρα τον ξέρουν όλοι πάρα πολύ καλά.

Και εμείς όλοι δεν είμαστε διατεθειμένοι να έχουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο που διεκδικεί για μια επόμενη φορά. Προφανώς θα τον σεβαστούμε. Το πρόβλημά του ήταν ένα. Δεν τον ξέρουμε. Τώρα τον ξέρουμε, έδειξε ποιος είναι. Πήρε το κόμμα στα χέρια του. Είχε τη δυνατότητα να ανοίξει μια νέα εποχή» δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Σε ό,τι αφορά τη στάση του Αλέξη Τσίπρα, ο Γιάννης Ραγκούσης επεσήμανε πως έπραξε σοφά που «δεν κατέβηκε στο χαμηλό επίπεδο, και πολιτισμικό, του κ. Κασσελάκη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα