Ραγκούσης για NOVARTIS: Καμία πολιτική συγκάλυψη ενόχων- Καμία πολιτική δολοφονία αθώου

Ραγκούσης για NOVARTIS: Καμία πολιτική συγκάλυψη ενόχων- Καμία πολιτική δολοφονία αθώου
Celebratory event for the third year anniversary since the establishment of the To Potami party, in Athens, on March 11, 2017 / , , 11 , 2017 SOOC

Σαφές μήνυμα υπέρ της πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης Novartis έστειλε μέσω του Ραδιοφώνου 24/7 στους 88,6 ο πρώην υπουργός και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής. Παράλληλα, για το Σκοπιανό υπογράμμισε ότι "Η ΝΔ που έχει την βασική ευθύνη για το γεγονός ότι τα χάσαμε όλα το ´92, λέει ψέματα στους πολίτες και υπονομεύει την εθνική γραμμή

Η ηγεσία της ΝΔ κρατά άθλια στάση στο σκοπιανό και κινείται σε βάρος των εθνικών συμφερόντων, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Ραγκούσης.

Σημείωσε ότι Μητσοτάκης, Σαμαράς και Γεωργιάδης κάνουν ό,τι μπορούν για να δημιουργήσουν σύγχυση στον κόσμο, ενώ λένε τη μισή αλήθεια, όπως και οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων. Πρόσθεσε ότι η συγκεκριμένη ομάδα γίνεται αδίστακτη όταν πρόκειται για κομματικά οφέλη, ενώ για τον κ. Σαμαρά είπε ότι είναι ανεύθυνος και παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με τα εθνικά συμφέροντα.

Επισήμανε ότι τον κ. Μητσοτάκη τον βολεύει να κρύβεται και υπογράμμισε ότι εάν γινόταν συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος της ΝΔ θα μπορούσε να εκτεθεί λέγοντας ψέματα.

Ο κ. Ραγκούσης είπε ότι το 1992 χάθηκαν όλα και στη συνέχεια, με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι, έγιναν προσπάθειες να πάρουμε πίσω κάποια από αυτά που χάσαμε.

«Αυτή είναι η προσπάθεια που κάνει και η σημερινή κυβέρνηση» συμπλήρωσε.

Επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ξεκαθάρισε μπροστά στον πρωθυπουργό των Σκοπίων, ότι η Ελλάδα θα στηρίξει την ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ, εφόσον τα Σκόπια δεν ξεπεράσουν τις κόκκινες γραμμές της Ελλάδας.

Ωστόσο, σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας έκανε λάθος που δεν συγκάλεσε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Για τα συλλαλητήρια, είπε ότι είναι προσπάθεια ασυσπείρωτης της δεξιάς στο σύνολό της.

Αναφερόμενος στο σκάνδαλο NOVARTIS, είπε ότι πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Τόνισε ωστόσο, ότι χρειάζεται προσοχή, ώστε να μην υπάρξει πολιτική συγκάλυψη, αλλά ούτε και πολιτική δολοφονία κάποιου αθώου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα