Ραγκούσης στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: “Απαράδεκτα όσα είπε ο Κασσελάκης για το ΠΑΣΟΚ”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Γιάννης Ραγκούσης
INTIME

Ο Γιάννης Ραγκούσης αποδοκιμάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη στην Κ.Ε. περί “παρέλαση σημιτικής διαπλοκής που είδαμε στο Ζάππειο”.

Για τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από εδώ και στο εξής μίλησε την Τρίτη ο Γιάννης Ραγκούσης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Υπογράμμισε ότι «πρέπει να διασφαλίσουμε τη χρυσή τομή ώστε να έχουμε μια επαρκή πολιτική διαδικασία τόσο στις οργανώσεις όσο και στο συνέδριο. Δύο, μεταξύ άλλων, είναι τα μεγάλα και στρατηγικής σημασίας θέματα που πρέπει οπωσδήποτε να μας απασχολήσουν ενόψει του έκτακτου συνεδρίου, και επί των οποίων πρέπει να πάρουμε στρατηγικής σημασίας αποφάσεις :

  • Ποια είναι τα αιτία της συνεχούς πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πως μπορεί αυτό να αναστραφεί.
  • Πώς θα ανταποκριθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο αίτημα της μεγάλης πλειοψηφίας των προοδευτικών πολιτών που ζητούν συνένωση δυνάμεων και ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου ώστε επάξια να διεκδικηθεί η νίκη απέναντι στη ΝΔ»

Τόνισε επίσης ότι αποδοκιμάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη στην Κ.Ε. περί «παρέλαση σημιτικής διαπλοκής που είδαμε στο Ζάππειο στην εκδήλωση για την 3η του Σεπτέμβρη».

Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι «στο ΠΑΣΟΚ ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να κάνει κριτική. Δεν μπορεί όμως να υβρίζει τα 50στα γενέθλια ενός ιστορικού κόμματος και μάλιστα του ΠΑΣΟΚ, με τέτοια προσφορά στον ελληνικό λαό. Προσωπικά νιώθω την ανάγκη και μέσα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να ζητήσω συγγνώμη από τα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Μετά από αυτήν την σκαιότατη δήλωση, θεωρώ απολύτως απαραίτητο να δώσουμε στη δημοσιότητα μια συγκεκριμένη θετική αναφορά για τα 50 χρόνια από την 3η του Σεπτέμβρη, όπως αρμόζει στο πολιτικό ήθος και στον πολιτικό πολιτισμό κάθε αριστερού και προοδευτικού κόμματος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα