Ραγκούσης: Το ΚΙΝΑΛ δεν δικαιούται να λέει ότι είναι διάδοχος του ιστορικού ΠΑΣΟΚ

Ραγκούσης: Το ΚΙΝΑΛ δεν δικαιούται να λέει ότι είναι διάδοχος του ιστορικού ΠΑΣΟΚ
Ο Γιαννης Ραγκουσης Eurokinissi

Ο Γιάννης Ραγκούσης μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έχει φύγει από το Κίνημα Αλλαγής, του οποίου τα ποσοστά ανέρχονται στα επίπεδα του 2015, μαζί με του ΚΙΔΗΣΟ.

“Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έχει φύγει από το ΚΙΝΑΛ και δεν γυρίζει πίσω”, είπε μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 ο Γιάννης Ραγκούσης, σημειώνοντας πως σε καμία περίπτωση “δεν δικαιούται να πιστεύει, ότι είναι ιδιοκτήτης της Κεντροαριστεράς και διάδοχος του ιστορικού και μεγάλου ΠΑΣΟΚ”.

Ο κ. Ραγκούσης, κληθείς να σχολιάσει το κατά πόσο ισχύει ότι έφυγε από το ΚΙΝΑΛ, επειδή δεν εξελέγη στην ηγεσία του, είπε πως “πάντα στις προτάσεις του είχε τις προτάσεις του ιστορικού ΠΑΣΟΚ” και πως η Φώφη Γεννηματά τον έδιωξε, όπως συνέβη και με τη ΔΗΜΑΡ, “γιατί έχει αποφασίσει ότι θα πάει με τη ΝΔ”.

“Το ΚΙΝΑΛ έχει συρρικνωθεί πάρα πολύ, στα επίπεδα του 2015 μαζί με τα ποσοστά του ΚΙΔΗΣΟ”, είπε, ενώ χαρακτήρισε “fake news” ότι ήθελε να υπογράψει στη “Γέφυρα” και δεν τον άφησαν, χαρακτηρίζοντας “χυδαία, ψευδή και κατασκευασμένα” τα σχετικά δημοσιεύματα που -όπως είπε- “θέλουν να δολοφονήσουν χαρακτήρες, συμπληρώνοντας παράλληλα πως ήταν δική του επιλογή”.

“Έχει έρθει στην Ελλάδα η συνταγή του επιτελείου Τραμπ που είχε καθιερώσει την πρακτική να διοχετεύονται σωρεία ψευδών ειδήσεων θεωρώντας ότι μέχρι να διαψευστούν, η ζημιά θα έχει γίνει”, πρόσθεσε και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι είναι κεντρική επιλογή του επιτελείου της να πάμε έτσι μέχρι τις εκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα