Σακελλαρίδης σε Σόιμπλε: Υποκειμενικό το ποιος είναι ανεύθυνος

Σακελλαρίδης σε Σόιμπλε: Υποκειμενικό το ποιος είναι ανεύθυνος
Συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Τι απαντά ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Σακελλαρίδης στα σκληρά λόγια του Σόιμπλε

“Το ποιος είναι ανεύθυνος και ποιος είναι υπεύθυνος είναι υποκειμενικό”, είπε, απαντώντας στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Σακελλαρίδης.

Ο κ. Σακελλαρίδης, μιλώντας στον parapolitika 90,1, προσέθεσε πως “θα μπορούσα να απαντήσω και εγώ ότι η συμπεριφορά της Γερμανίας είναι ανεύθυνη”.

Σε ό,τι αφορά στα περί πόκερ που ανέφερε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε: “Θέλουμε λύση σε πολιτικό επίπεδο, δεν το βλέπουμε σαν πόκερ, ούτε μπλοφάρουμε”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ακόμα πως επιθυμία της κυβέρνησης είναι να κλείσει το συντομότερο η συμφωνία με τους εταίρους, ούτως ώστε να αρχίσουν και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες.

“Δεν μας αρέσει να τραβάμε το σκοινί, αλλά δεν μπορεί να τελειώσει (σσ η διαπραγμάτευση) αν δεν υπάρξει αμοιβαία επωφελής συμφωνία. Πρέπει να μπει ένα τέλος στον παραλογισμό” είπε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε διαρκείς διαβουλεύσεις με Ευρωπαίους εταίρους και αρχηγούς κρατών καθώς “Το πρόβλημα δε λύνεται σε επίπεδο τεχνοκρατών με στόχο να βρεθεί λύση σε πολιτικό επίπεδο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα