Σακελλαροπούλου στο NEWS 24/7: Τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης έφεραν πρόοδο στη ζωή των Ελλήνων

Διαβάζεται σε 1'
Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Κατερίνα Σακελλαροπούλου ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI

Με αφορμή την επέτειο 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μιλάει στο NEWS 24/7 για την αξία της Μεταπολίτευσης και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή των Ελλήνων.

Πενήντα χρόνια Μεταπολίτευση, πενήντα χρόνια από την ημέρα που αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία στη χώρα μας, ύστερα από την πολυτάραχη επταετία της Χούντας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση μισού αιώνα από την ιστορική εκείνη ημέρα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συμμετείχε στο μεγάλο αφιέρωμα του NEWS 24/7, γεμάτο στιγμές και στιγμιότυπα.

“Με ορόσημο την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση επιτεύχθηκε η σταθερότητα των δημοκρατικών θεσμών, η ομαλή λειτουργία του κοινοβουλευτισμού και η εμπέδωση του Κράτους Δικαίου. Η στήριξη στην οικονομία, η κοινωνική κινητικότητα, η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, οι αξίες και η πίστη σε μια κοινή πορεία σφυρηλάτησαν τον άρρηκτο δεσμό της Ελλάδας με την Ευρώπη.

Ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, διατηρήσαμε ακλόνητη την πεποίθηση ότι ανήκουμε στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Από αυτήν αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον”, δήλωσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα