Σακελλαροπούλου: Το συγχαρητήριο μήνυμα στον Μανώλη Στεφανουδάκη για το χάλκινο στους Παραολυμπιακούς

Διαβάζεται σε 1'
Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Κατερίνα Σακελλαροπούλου ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI

Συγχαρητήρια της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον Μανώλη Στεφανουδάκη για το χάλκινο στον ακοντισμό F54 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Τα θερμά της συγχαρητήρια στον σημαιοφόρο της παραολυμπιακής αποστολής, Μανώλη Στεφανουδάκη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον ακοντισμό F54 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι έστειλε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Με ανάρτησή της στο X, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον “εξαιρετικό αθλητή μας”, όπως τον αποκάλεσε, για την κατάκτηση του τρίτου ολυμπιακού μεταλλίου στην καριέρα του μετά το χάλκινο του 2012 και το χρυσό του 2016, το οποίο σημειώνεται πως είναι το 11ο μετάλλιο των Ελλήνων αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι – δύο χρυσά, τρία ασημένια και έξι χάλκινα.

“Χάλκινος παραολυμπιονίκης στον ακοντισμό F54, o σημαιοφόρος της Εθνικής μας ομάδας Μανώλης Στεφανουδάκης, κατακτά στο Παρίσι το τρίτο του μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. Θερμά συγχαρητήρια στον εξαιρετικό αθλητή μας!”, έγραψε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα