Σαρακιώτης: Μη κοστολογημένο το πρόγραμμα της ΝΔ

Σαρακιώτης: Μη κοστολογημένο το πρόγραμμα της ΝΔ
ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης eurokinissi

"Περίεργο να μιλάει για οικογενειοκρατία ο Κ. Μητσοτάκης", υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και, σχολιάζοντας το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως παρουσιάστηκε ένα μη κοστολογημένο πρόγραμμα, πως η παράταξη που έφερε τον ΕΝΦΙΑ λέει τώρα ότι θα τον καταργήσει και ότι είναι περίεργο ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μιλάει για την οικογενειοκρατία, τη στιγμή που το όνομα “Μητσοτάκης” υπάρχει επί πολλές δεκαετίες στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Σχετικά με τη φορολογία, ο κ. Σαρακιώτης τόνισε ότι το φορολογικό σύστημα πρέπει να αλλάξει και, άλλωστε, πολλοί από την κυβέρνηση παραδέχονται ότι οι φόροι είναι υψηλοί και γίνεται προσπάθεια να υπάρχει ένα σύστημα φορολόγησης με μικρότερους φορολογικούς συντελεστές.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε για το θέμα της πρώτης κατοικίας πως με το νομοσχέδιο της σημερινής κυβέρνησης γίνεται συνολική ρύθμιση των οφειλών και παρ’ όλο που υπάρχουν στρεβλώσεις που πρέπει να αλλάξουν, τέτοια νομοσχέδια μπορούν να λύσουν το θέμα των οφειλών.

Εν κατακλείδι, ο Γιάννης Σαρακιώτης έκανε λόγο για καθημερινά προγράμματα για νέους εργαζομένους και 300.000 θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως είπε, χάθηκαν 500.000 θέσεις εργασίας, ενώ με τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση και πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά χάθηκαν 350.000.

Φωτογραφία:eurokinissi

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα