Σε εξέλιξη η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για Συνέδριο και εκλογές

Διαβάζεται σε 2'
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Νέα συνεδρίαση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου. Η πλευρά Κασσελάκη επιμένει στην όξυνση.

Σε εξέλιξη είναι από τις 16.15 το απόγευμα της Πέμπτης (26/09) η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, με αντικείμενο την πορεία προς το Έκτακτο Συνέδριο του κόμματος αλλά και την ρύθμιση ζητημάτων που ανέκυψαν από την Κεντρική Επιτροπή το προηγούμενου Σαββάτου, ενόψει της νέας που θα συνεδριάσει στις 5 Οκτωβρίου. Αυτά ενώ σήμερα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελου, επισημοποιήθηκε αυτή του Παύλου Πολάκη και …αναμένεται η ανάλογη κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Στην συνεδρίαση της Π.Γ πιθανότατα θα τεθούν εκ νέου πολιτικά ζητήματα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και τις συνθήκες που θα πορευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προς τις διαδικασίες ανάδειξης της νέας ηγεσίας του.

Μία «πρόγευση» της τακτικής όξυνσης που ακολουθεί η πλευρά Κασσελάκη έδωσε άλλωστε με τις σημερινές δηλώσεις της η Θεοδώρα Τζάκρη. Η βουλεύτρια Πέλλας που στηρίζει τον έκπτωτο πρόεδρο αναφέρθηκε στην απόφαση της Κ.Ε που ορίζει να δημοσιοποιήσουν το Πόθεν Έσχες τους οι υποψήφιοι πρόεδροι. Υποστήριξε – με πλάγιο τρόπο – ότι μέλη της Π.Γ δεν έχουν την …νοημοσύνη να διαβάσουν μια δήλωση περιουσιακής κατάστασης! Αυτό παρά το γεγονός ότι τα Πόθεν Έσχες των βουλευτών π.χ δίνονται στην δημοσιότητα προκειμένου να έχει πρόσβαση σε αυτά το σύνολο των πολιτικών της χώρας.

Αντικείμενο της συνεδρίασης θα είναι μεταξύ άλλων οι χρεώσεις που θα έχει Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά του κόμματος, ενώ δεν αποκλείεται να συζητηθεί και η ανάγκη να πέσουν οι τόνοι για τους επόμενους 2,5 μήνες έως τις εκλογές, ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα