Σε εξέλιξη σύσκεψη στο Μαξίμου εν όψει της συνάντησης με τους αγρότες

Σε εξέλιξη σύσκεψη στο Μαξίμου εν όψει της συνάντησης με τους αγρότες
Meeting between the Prime Minister of Greece, Alexis Tsipras and the President of Egypt Abdel Fattah Al-Sisi, in Maximos Mansion, Athens, on Dec. 8, 2015 / Abdel Fattah Al-Sisi, , , 8 , 2015 SOOC

Ο κ. Τσίπρας συνομιλεί με τους υπουργούς Εργασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης με σκοπό την προετοιμασία τους για την αυριανή συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 7 το απόγευμα σύσκεψη εργασίας με τον πρωθυπουργό να συνομιλεί με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου με σκοπό την προετοιμασία του Αλέξη Τσίπρα για την αυριανή συνάντηση με τους αγρότες. Στη συνάντηση βρίσκεται και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Στα δύο οι αγρότες, μετά το ραντεβού με το Μαξίμου

Με το ρήγμα στο αγροτικό μέτωπο να διευρύνεται στο Μαξίμου περιμένουν να δουν την αντιπροσώπευση που θα έχουν τα μπλόκα στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό τονίζοντας πως ο διάλογος πρέπει να γίνει σε διευρυμένη βάση.

Κορυφαίο στέλεχος της Κουμουνδούρου τόνιζε νωρίτερα στο NEWS 247 πως η κυβέρνηση εξ’ αρχής θα έπρεπε να χειριστεί επικοινωνιακά διαφορετικά το όλο ζήτημα. «Πιο επιθετικά και πειστικά ακόμα και πίνακες με στοιχεία πρέπει να παρουσιαστούν στους αγρότες», επεσήμανε χαρακτηριστικά, καθώς, όπως υποστήριζε η κυβερνητική πρόταση προστατεύει τους φτωχούς και μεσαίους επαγγελματίες.

Ανοιχτοί οι δρόμοι στη Βόρεια Ελλάδα

Την ίδια ώρα, αγρότες από τη βόρεια Ελλάδα αποφάσισαν να ανοίξουν τα περισσότερα μπλόκα, εξαιτίας της επιδείνωσης του καιρού. Εξαίρεση αποτελούν τα 8 μπλόκα στη Δυτική Μακεδονία και τον κόμβο Νησελίου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας, που είναι σ’ επ’ αόριστον αποκλεισμό περισσότερο από τρεις εβδομάδες.

Ωστόσο ξεχωριστή συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητά το μπλόκο της Νίκαιας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα