‘Σιγά τα αίματα!’ λέει ο Κουτσούμπας στην κυβέρνηση που ισχυρίζεται ότι ‘ματώνει’

‘Σιγά τα αίματα!’ λέει ο Κουτσούμπας στην κυβέρνηση που ισχυρίζεται ότι ‘ματώνει’
ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ / ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ // ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

«Ματώνετε μόνο για τα συμφέροντα του κεφαλαίου» είπε στο ΣΥΡΙΖΑ ο ΓΓ του ΚΚΕ. Προέβλεψε ότι μεγάλοι επενδυτικοί όμιλοι θα πάρουν «κοψοχρονιά» χιλιάδες επιχειρήσεις

Τον ισχυρισμό της κυβέρνησης περί σκληρής διαπραγμάτευσης με τους δανειστές αμφισβήτησε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας για «δήθεν μάχη» της κυβέρνησης που ισχυρίζεται ότι «ματώνει» στη διαπραγμάτευση.

“Σιγά τα αίματα κύριοι της κυβέρνησης !» τόνισε από το βήμα της Βουλής με αφορμή τις διατάξεις για τα «κόκκινα δάνεια» που ψηφίζονται στη Βουλή στο. «Ματώνετε μόνο για τα συμφέροντα του κεφαλαίου» είπε ο κ. Κουτσούμπας απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του καταψηφίζει τα προαπαιτούμενα για τη δόση. Κατήγγειλε μάλιστα ότι με τις προωθούμενες ρυθμίσεις «μεγάλοι επενδυτικοί όμιλοι θα πάρουν κοψοχρονιά χιλιάδες επιχειρήσεις ανοίγοντας τον δρόμο και για τα στεγαστικά δάνεια».

«Μερικούς μήνες πριν μιλούσατε για επενδυτές κοράκια» είπε στην κυβέρνηση και την κατηγόρησε ότι τώρα παραδίδει τα κόκκινα δάνεια στα κοράκια των αγορών. «Ετοιμάζετε λαίλαπα» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας και προανήγγειλε ότι θα έρθουν ακόμη περισσότερα αντιλαϊκά μέτρα. Κάλεσε, μάλιστα, τους πολίτες να μην αποπροσανατολίζονται από την αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και να στηρίξει το ΚΚΕ ως τη μόνη ουσιαστική λύση για το λαό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα