Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με το νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στ. Αγγελούδη

Διαβάζεται σε 1'
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ είχε στηρίξει στη συμπρωτεύουσα τον Κ. Ζέρβα

Με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, συναντήθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Αγγελούδη για την εκλογή του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν ζητήματα προτεραιότητας για τη Θεσσαλονίκη και τα μεγάλα έργα που βρίσκονται στη φάση υλοποίησης ή έχουν δρομολογηθεί για την αναβάθμιση των υποδομών της πόλης και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ είχε στηρίξει στη συμπρωτεύουσα για τις δημοτικές εκλογές τον απερχόμενο πλέον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα. Ο κ. Ζέρβας όμως έχασε στο δεύτερο γύρο από τον κ. Αγγελούδη, που έχει ρίζες και αναφορές στο σημιτικό ΠΑΣΟΚ και στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μετά τη συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, ο κ. Μητσοτάκης βλέποντας και τον κ. Ζέρβα, θέλει να στείλει εκ νέου το μήνυμα πως η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους στην τοπική αυτοδιοίκηση ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

Αναμένεται με ενδιαφέρον εάν και πότε θα συναντηθεί και με το νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα