Συνάντηση Καραμανλή-Μπακογιάννη με φόντο τη διαπραγμάτευση

Συνάντηση Καραμανλή-Μπακογιάννη με φόντο τη διαπραγμάτευση
Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου "Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση", στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη 12 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή συναντήθηκε σήμερα το πρωί η Ντόρα Μπακογιάννη. Διαβάστε τι συζήτησαν

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Παναγή Κυριακού και διήρκεσε περίπου μια ώρα. Ο κ.Καραμανλής και ή κ.Μπακογιάννη συναντώνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς άλλωστε από το γραφείο του πρώην προέδρου της ΝΔ περνούν κατά καιρούς όλα τα στελέχη της κεντροδεξιάς.

Ή σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε όμως και στον απόηχο της επίσκεψης της κ.Μπακογιάννη στο Μέγαρο Μαξίμου, ή οποία προκάλεσε δυσφορία στη Συγγρού, και της συνάντησης Σαμαρά- Καραμάνλη την ίδια ημέρα.

Ο κ.Καραμανλής και ή κ.Μπακογιάννη συζήτησαν όπως ήταν αναμενόμενο τις εξελίξεις στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων.

Ή πρώην υπουργός έχει εκφράσει την άποψη ότι τα μέτρα που συζητούνται είναι εξαιρετικά αρνητικά, όμως οι συνέπειες μη συμφωνίας θα ήταν απόλυτα καταστροφικές, ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ έχει εδώ και καιρό εκφράσει σε συνομιλητές του την άποψη ότι ο πρωθυπουργός έπρεπε να είχε σπεύσει να κλείσει συμφωνία πολύ νωρίτερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα