Συνάντηση Κασσελάκη με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας και εθελοντές πυροσβέστες

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης EUROKINISSI

Με πυροσβέστες συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Χαλκίδα και την Λαμία

Συνάντηση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Χαλκίδας και με εθελοντές πυροσβέστες είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Χαλκίδα και τη Λαμία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομίλησε με τους εθελοντές και με τα στελέχη της Υπηρεσίας, που τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενόψει μίας ακόμη δύσκολης αντιπυρικής περιόδου, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει. Ενημερώθηκε από τους εθελοντές πυροσβέστες σχετικά με το ότι αναγκάζονται να πληρώνουν οι ίδιοι τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων που χρησιμοποιούν στις επιχειρήσεις κατάσβεσης πυρκαγιών.

Ο κ. Κασσελάκης ευχαρίστησε τους εθελοντές και τόνισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας είναι στο πλευρό τους και τους στηρίζει. Επιπλέον, υπογράμμισε πως με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην κυβέρνηση, η πολιτική κουλτούρα θα αλλάξει και οι πολιτικοί θα λογοδοτούν καθημερινά στην κοινωνία.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ενημέρωση, μετά τη συνάντηση που είχε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Χαλκίδας, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε: “Τα ζητήματα ζωής και θανάτου για μας δεν είναι ζητήματα μικροπολιτικής και ψηφοθηρικής αντιπολίτευσης. Ποια είναι αυτά τα ζητήματα; Πρώτα απ’ όλα, είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Δεύτερο, είναι η Πολιτική Προστασία. Τρίτο, είναι η ‘Αμυνα της χώρας. Η Δικαιοσύνη είναι και θέμα ζωής και θανάτου και, δυστυχώς, όπως βλέπουμε στα Τέμπη, είναι ξεκάθαρα και θέμα θανάτου και συγκάλυψης. Χρειαζόμαστε ένα γενναίο παρεμβατικό κρατικό πρόγραμμα, το οποίο θα επικαιροποιήσει τους δασικούς χάρτες, δεν θα δίνει τον αιγιαλό σε ιδιώτες, δεν θα αφήνει τους πυροσβέστες να αμείβονται λιγότερο απ’ όσο τους αξίζει και συγχρόνως να μην μονιμοποιεί τους εποχικούς.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα