Συνάντηση Μεϊμαράκη- Αντώναρου

Συνάντηση Μεϊμαράκη- Αντώναρου

Ο πρώην εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, ο οποίος πυροβολούσε τακτικά την προηγούμενη γαλάζια ηγεσία, συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της Ν.Δ στη Βουλή

Συνάντηση στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή είχαν χθες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο πρώην εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή πυροβολούσε τακτικά την προηγούμενη γαλάζια ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά και έχει μέσω twitter και πρόσφατα κοντραριστεί με στελέχη όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, τα οποία διαφωνούν με στρατηγικές επιλογές του νέου προέδρου της Ν.Δ όπως ο μεσαίος δρόμος που θυμίζει βέβαια τον καραμανλικό μεσαίο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Αντώναρος ευχήθηκε στον νέο πρόεδρο καλή επιτυχία και συζήτησε μαζί του τις γενικότερες εξελίξεις, καθώς διατηρεί επαφές με Γερμανούς πολιτικούς και δημοσιογράφους.

Δεν συζητήθηκε αντίθετα πολιτική επαναδραστηριοποίηση του κ.Αντώναρου, ο οποίος σε αντίθεση με άλλα στελέχη δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, που θα γίνουν έτσι κι αλλιώς με λίστα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα