Συνάντηση Μητσοτάκη με Καραμανλή

Συνάντηση Μητσοτάκη με Καραμανλή

Το ραντεβού έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο πολιτικό γραφείο του προέδρου της ΝΔ. Εφ' όλης της ύλης συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις

Στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Ευφρονίου, είχε την ευκαιρία να συναντήσει και το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή.

Από την Πειραιώς αποφεύγουν να δώσουν οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και αρκούνται να επισημάνουν ότι «είναι μια από τις πολλές συναντήσεις και συζητήσεις που έχει ο κ. Μητσοτάκη με τον κ. Καραμανλή».

Το βέβαιο είναι ότι στη συνάντηση αυτή έγινε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις και διόλου τυχαία δεν είναι και η συγκυρία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει εκ νέου θέμα παραίτησης Τσίπρα, στην πολιτική επικαιρότητα κυριαρχεί το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών που έχει οξύνει υπέρμετρα το θερμόμετρο στις σχέσεις ΝΔ και κυβέρνησης, ενώ παράλληλα δημιουργεί και εσωτερικές συζητήσεις αν όχι σύγχυση στο εσωτερικό του κόμματος η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το τελευταίο διάστημα άλλωστε αγκάθι για το εσωτερικό της ΝΔ απεδείχθη για ακόμη μια φορά ο χειρισμός του θέματος της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα του 2009 και το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διευκρινίζει χτες πως θεωρεί κύριο υπεύθυνο το Γιώργο Παπανδρέου. Παράλληλα δε, θα πρέπει να επισημάνει κανείς ότι και στο Κυπριακό υπάρχει μια κινητικότητα που πιθανόν να οδηγήσει και σε εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.

(Φωτογραφία: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα