Συνάντηση Παπαμιμίκου- Ιωαννιδη- Γεωργιάδη μετά την κόντρα

Συνάντηση Παπαμιμίκου- Ιωαννιδη- Γεωργιάδη μετά την κόντρα
Ευρωκίνηση

Ο γραμματέας της Ν,Δ παρενέβη πυροσβεστικά στην αντιπαράθεση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ με τον πρώην υπουργό Υγείας με αφορμή το βίντεο που έδειχνε τον τελευταίο να φωνάζει "και α και ου και ΔΑΠ ΝΔΦΚ"

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος είχε συνάντηση με τον βουλευτή και δεύτερο τη τάξει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ του κ.Γεωργιάδη και του κ.Ιωαννίδη, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και το θέμα θεωρείται λήξαν καθώς συμφώνησαν ότι προέχει η μάχη των φοιτητικών εκλογών και η ενότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είχε αναρωτηθεί μετά τη δημοσίευση του βίντεο με τον κ. Γεωργιάδη να φωνάζει το γνωστό σύνθημα “και α και ου και ΔΑΠ ΝΔΦΚ” σε εκδήλωση της ΔΑΠ: “Πότε ήταν ο Άδωνις ΔΑΠ;” Γεγονός που είχε προκαλέσει προφανώς παράπονα του κ.Γεωργιάδη, ο οποίος του είχε απαντήσει μέσω twitter, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κίνδυνος το θέμα να λάβει διαστάσεις.

Δείτε το βίντεο που πυροδότησε την ένταση:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα