Συνεδριάζει η Ομάδα πολιτικής διαπραγμάτευσης

Συνεδριάζει η Ομάδα πολιτικής διαπραγμάτευσης
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα για τη συνεδρίαση της ΕΚΤ στην Κύπρο, την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, στο Μέγαρο Μαξίμου. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου ενόψει της Συνόδου Κορυφής. Ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει εντός της ημέρας τηλεφωνική επαφή με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Ξεκίνησε το κρίσιμο 48ωρο για τη κυβέρνηση. Μετά και από την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από την Αγία Πετρούπολη, ο πρωθυπουργός έχει από τις 14:30 σύσκεψη με την Ομάδα πολιτικής διαπραγμάτευσης.

Ήδη από νωρίς στο Μέγαρο Μαξίμου βρισκόταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει εντός της ημέρας τηλεφωνική επαφή με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ , στον απόηχο του τελεσιγράφου που έστειλε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ.

Εν τω μεταξύ, την επομένη της Συνόδου Κορυφής των κρατών- μελών της ευρωζώνης, την Τρίτη 23 Ιουνίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή, 25 και 26 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η τακτική Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα