Συνοδεία Πολάκη ο Νίκος Παππάς στη ΔΕΘ

Διαβάζεται σε 1'
Επίσκεψη του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκου Παππά στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Επίσκεψη του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκου Παππά στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ πραγματοποίησε ο Νίκος Παππάς. Συνοδεία Πολάκη στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης.

Με τη διοίκηση της ΔΕΘ συναντήθηκε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ο οποίος έφτασε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης συνοδεία βουλευτών του κόμματος.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο διεκδικητής της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ενώ στο πλευρό του Νίκου Παππά είναι επίσης ο Σωκράτης Φάμελλος, η Ράνια Σβίγκου, η Ράνια Θρασκιά και ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Παππάς τόνισε πως «εκφράζουμε τον σκεπτικισμό για τον τρόπο που θα επιχειρηθεί να γίνει ανάπλαση και το αν θα εξυπηρετηθούν τελικά τα συμφέρονται του δημοσίου. Δεν νομίζουμε ότι είναι το κατάλληλο μοντέλο για την ανάπλαση η σύμπραξη ιδιωτικών και δημόσιων πόρων, αλλά θα περιμένουμε τις τελικές λεπτομέρειες για να τοποθετηθούμε».

Όπως πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για να προασπίσουμε τα συμφέροντα των εργαζομένων, αυτά δεν θα μολυνθούν από κάποιο εργολαβικό ιό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα