ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη δήλωση Τσίπρα από το Ζάππειο

ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη δήλωση Τσίπρα από το Ζάππειο
Eurokinissi

Σε έκτακτη δήλωση από το Ζάππειο θα προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σε έκτακτη δήλωση θα προβεί ο Αλέξης Τσίπρας, από το Ζάππειο στις 12:30, όπως γνωστοποιήθηκε πριν λίγο από την Κουμουνδούρου.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,

Η συνεδρίαση έρχεται λίγες ημέρες μετά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών και τη συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Eurokinissi


Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Επιπλέον, η συνεδρίαση θα γίνει έχοντας στην ατζέντα όλα τα θέματα, αναφορικά με το επικείμενο Συνέδριο του κόμματος.

Σημειώνεται πως το μεσημέρι της Τετάρτης, πηγές της Κουμουνδούρου ανάφεραν πως, αν και ο Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε επίσημη πρόσκληση από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές για την προσύνοδο (29/06) των ηγετών του PES, δεν θα πάει «λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων».

Eurokinissi

Eurokinissi

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ των εκλογών, είπε ότι θα θέσει τον εαυτό του στην κρίση των μελών του κόμματος.

“Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι κυρίως αρνητικό για την κοινωνία και την Δημοκρατία“, τόνισε, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Η ανάδειξη στη Βουλή τριών ακροδεξιών κομμάτων εκ των οποίων το ένα με φασιστικές προεκτάσεις και διασυνδέσεις, σε συνδυασμό με την παρουσία της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί μία αρνητική εξέλιξη. Ποτέ στα χρόνια της μεταπολίτευσης δεν υπήρχαν τόσο αρνητικοί συσχετισμοί για τον προοδευτικό χώρο”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα