ΣΥΡΙΖΑ: Έννοιες ασύμβατες Μητσοτάκης και επενδυτική βαθμίδα

ΣΥΡΙΖΑ: Έννοιες ασύμβατες Μητσοτάκης και επενδυτική βαθμίδα
Πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Επίθεση στον πρωθυπουργό σχετικά με τις δεσμεύσεις του για την λήψη επενδυτικής βαθμίδας εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

“Πόλεμο” ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει η μη λήψη επενδυτικής βαθμίδας από την χώρα, σε αντιδιαστολή με τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, όλο το προηγούμενο διάστημα.

«Από το 2019 μέχρι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης έχει υποσχεθεί αμέτρητες φορές την επενδυτική βαθμίδα μέσα στη θητεία του», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Η θητεία του τελειώνει και η επενδυτική βαθμίδα, δυστυχώς για τη χώρα, δεν ήρθε ποτέ. Το συμπέρασμα είναι ένα: Μητσοτάκης και επενδυτική βαθμίδα είναι έννοιες ασύμβατες. Οι μόνες λέξεις που είναι συμβατές με τη πολιτική του είναι η αναποτελεσματικότητα και οι κούφιες υποσχέσεις», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα Δημοκρατία: Κλείνοντας τις τράπεζες θα έρθει σίγουρα η επενδυτική βαθμίδα…

“Το ποιος εργάζεται για τη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας και ποιος εγκλώβισε τη χώρα στην ύφεση και την υπερφορολόγηση είναι γνωστό. Ένα είναι σίγουρο όμως: Κλείνοντας τις τράπεζες με την προοδευτική συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ Βαρουφάκη θα έρθει σίγουρα η επενδυτική βαθμίδα…”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στην αντίστοιχη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Επενδυτική βαθμίδα με κυβέρνηση Τσίπρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με νεότερη ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει:

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ρύθμισε το χρέος, άφησε 37 δις στα δημόσια ταμεία, αναβάθμισε την ελληνική οικονομία και έδωσε τη δυνατότητα να ξαναβγεί η χώρα στις αγορές.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την οικονομία έταξε ένα πράγμα το 2019: Επενδυτική βαθμίδα.

Και τελικά άφησε το δημόσιο χρέος 44 δις μεγαλύτερο. Το ιδιωτικό 40 δις μεγαλύτερο, το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών 10 φορές μεγαλύτερο και την επενδυτική βαθμίδα όνειρο απατηλό.

Θα τη φέρει και αυτή η επόμενη κυβέρνηση Τσίπρα, όπως έφερε και την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα