ΣΥΡΙΖΑ: Επίσημο άδειασμα Φλωρίδη από την κυβέρνηση για χατίρι των τραπεζικών στελεχών

ΣΥΡΙΖΑ: Επίσημο άδειασμα Φλωρίδη από την κυβέρνηση για χατίρι των τραπεζικών στελεχών
ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ eurokinissi

Η κυβέρνηση «φτάνει σε τέτοιο σημείο γελοιοποίησης για χατίρι τραπεζικών στελεχών» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για κυβερνητικό άδειασμα του Γιώργου Φλωρίδη .

Για κυβερνητικό άδειασμα του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με μια καυστική ανακοίνωση. Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «η επιμονή της κυβέρνησης της ΝΔ στην ασυλία των τραπεζικών στελεχών είναι τέτοια σε σημείο να αδειάζει επίσημα τον υπουργό Δικαιοσύνης».

«Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις» προσθέτει και επικαλείται δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, ότι «πρόκειται για προσωπικές απόψεις του υπουργού Δικαιοσύνης».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η επιμονή της κυβέρνησης της ΝΔ στην ασυλία των τραπεζικών στελεχών είναι τέτοια σε σημείο να αδειάζει επίσημα τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Ο κ. Φλωρίδης στις προγραμματικές δηλώσεις διαφώνησε με τη διάταξη της ΝΔ στον ποινικό κώδικα για το ακαταδίωκτο των τραπεζικών στελεχών και δεσμεύτηκε ότι θα την αλλάξει.

Ωστόσο, σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Μαρινάκης, δήλωσε ότι πρόκειται για προσωπικές απόψεις του υπουργού Δικαιοσύνης.

Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις.

Ότι μια κυβέρνηση φτάνει σε τέτοιο σημείο γελοιοποίησης για χατίρι τραπεζικών στελεχών;

Ή ότι για πρώτη φορά ακούμε ότι υπουργός σε προγραμματικές δηλώσεις, που έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα τετραετίας, εκφράζει προσωπικές του απόψεις;

Δεν θα πάει καθόλου καλά αυτό…»

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα