ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση από χρυσαυγίτες σε μέλος του κόμματος στο Ζεφύρι

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση από χρυσαυγίτες σε μέλος του κόμματος στο Ζεφύρι
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν και χτύπησαν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία το οποίο συμμετείχε σε περιοδεία στο Ζεφύρι, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Την καταδίκη της φασιστικής επίθεσης ενάντια σε μέλος του από «χρυσαυγίτες», ζητά από όλα τα δημοκρατικά κόμματα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και παράλληλα καλεί «όλους τους δημοκρατικούς πολίτες σε εγρήγορση απέναντι στο ναζισμό και το φασισμό, που επιχειρούν να σηκώσουν ξανά κεφάλι».

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σήμερα το απόγευμα, χρυσαυγίτες επιτέθηκαν και χτύπησαν άγρια μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε περιοδεία στο Ζεφύρι, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Τα τάγματα εφόδου της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής άρχισαν να αποθρασύνονται ξανά και να βιαιοπραγούν κατά αριστερών και δημοκρατικών πολιτών, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από την πολιτεία. Κι ενώ προηγουμένως ο καταδικασμένος Κασιδιάρης είχε μείνει ανεξέλεγκτος επί τρία χρόνια να κάνει πολιτική εκστρατεία μέσα από τη φυλακή.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι όλα τα δημοκρατικά κόμματα θα καταδικάσουν άμεσα αυτή τη φασιστική επίθεση».

Μέχρι στιγμής, στην Αστυνομία δεν έχει γίνει σχετική καταγγελία και διερευνάται το περιστατικό, ενώ αξιωματικοί της Ασφάλειας θα έρθουν σε επαφή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί και να διενεργηθεί σχετική έρευνα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα