ΣΥΡΙΖΑ για 16ωρη εργασία: “Να μην διανοηθεί καν ο Γεωργιάδης να φέρει στη Βουλή αυτό το έκτρωμα”

ΣΥΡΙΖΑ για 16ωρη εργασία: “Να μην διανοηθεί καν ο Γεωργιάδης να φέρει στη Βουλή αυτό το έκτρωμα”
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Eurokinissi

Οργισμένη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά του Υπουργού Εργασίας για τον εργασιακό μεσαίωνα που επιχειρεί να δημιουργήσει.

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη νέα εργασιακή νομοθεσία που φέρνει τη δυνατότητα 16ωρης εργασίας στους εργαζομένους.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που χαρακτηρίζει τον Υπουργό Εργασίας “άξιο συνεχιστή του κ. Χατζηδάκη” και τον καλεί να μην “διανοηθεί να φέρει στη Βουλή αυτό το έκτρωμα”.

“Ο υπουργός Εργασίας κ. Γεωργιάδης, ως άξιος συνεχιστής του κ. Χατζηδάκη, αποκάλυψε σήμερα το εφιαλτικό σκηνικό που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ για τους εργαζόμενους.

Προανήγγειλε νομοθετική πρωτοβουλία που θα προβλέπει 16 ώρες δουλειά την ημέρα με δύο 8ωρα σε δύο εργοδότες.

Και αυτό – κατά τον κ. Γεωργιάδη – θα είναι «προσωπική απόφαση» του εργαζόμενου. Με λίγα λόγια, ο εκβιασμός βαφτίζεται «επιλογή» την ώρα που η ακρίβεια, η εργοδοτική αυθαιρεσία και οι χαμηλοί μισθοί πλήττουν τον κόσμο της εργασίας.

Να μην διανοηθεί καν ο κ. Γεωργιάδης να φέρει στη Βουλή αυτό το έκτρωμα. Δεν θα βρει απέναντι μόνο τον κόσμο της Αριστεράς, αλλά το σύνολο των εργαζομένων και της ελληνικής κοινωνίας”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα