ΣΥΡΙΖΑ για Ντόρα Μπακογιάννη: “Αποκάλυψε ποιοι είναι ‘ρεμπεσκέδες’ με την κωλυσιεργία στα μνημόνια”

Διαβάζεται σε 1'
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ INTIME

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με την εξωτερική πολιτική και τα μνημόνια από τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε, τόσο στο κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσο και στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η ατάκα για τα μνημόνια που παραμένουν στο συρτάρι κι που “πρέπει να ψηφιστούν”, έφερε και την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

“Το ποιοι είναι «ρεμπεσκέδες» και ποιοι όχι, το αποκάλυψε η ίδια η κ. Μπακογιάννη, στη συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, όταν παραδέχτηκε την πενταετή, σκόπιμη, κωλυσιεργία της κυβέρνησης και του κόμματος της σε ό,τι αφορά την κύρωση των τριών μνημονίων που απορρέουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών. Από ‘κει και πέρα, καλά θα κάνει να κρατήσει για την ίδια τις συμβουλές περί χρηστής εξωτερικής πολιτικής και να παροτρύνει το κόμμα της να ασκήσει την αναγκαία αυτοκριτική, ιδίως όταν όλες οι πρόσφατες εξελίξεις τους έχουν εκθέσει στα μάτια ολόκληρης της διεθνούς κοινότητας”.​

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα