ΣΥΡΙΖΑ: Η Αχτσιόγλου, η πρώτη θέση στο Επικρατείας και πού κλειδώνουν τα “βαριά” ονόματα

ΣΥΡΙΖΑ: Η Αχτσιόγλου, η πρώτη θέση στο Επικρατείας και πού κλειδώνουν τα “βαριά” ονόματα
Ο Αλέξης Τσίπρας και η Έφη Αχτσιόγλου Eurokinissi

Συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με βασικό αντικείμενο την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του κόμματος για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Τα επικρατέστερα ονόματα ανά εκλογική περιφέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες επικρατέστερη για τη πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου εν όψει εκλογών, προκειμένου να εκφράσει την ανανέωση που επιδιώκει να εκφράσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο Επικρατείας εκτός μεγάλου απροόπτου θα είναι και ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, ενώ ισχυρές πιθανότητες έχει ο Ευάγγελος Αποστολάκης, όπως και πρόσωπο που προέρχεται από τον χώρο της προοδευτικής συμμαχίας.

Η Έφη Αχτσιόγλου, φέρεται να είναι και η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ενώ ο μέχρι πρότινος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών. Στην ίδια περιφέρεια θα κατέβουν οι Νίκος Βούτσης, Χριστόφορος Βερναδάκης, Νίκος Φίλης, Νάσος Ηλιόπουλος και η Ράνια Σβίγκου.

Στη Μεσσηνία αναμένεται να κατέβει, βάσει πληροφοριών, ο Αλέξης Χαρίτσης, στον Βόρειο Τομέα Β’ Αθηνών οι Γιώργος Κατρούγκαλος, Τάσος Πετρόπουλος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Κώστας Ζαχαριάδης και Ευκλείδης Τσακαλώτος, στη Δυτική Αττική οι Γιάννης Δραγασάκης, Νίκος Τόσκας, Θοδωρής Βίτσας, Πάνος Ρήγας και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Στο Νότιο Τομέα οι Νίκος Παππάς, Γιώργος Βασιλειάδης, Θεανώ Φωτίου, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Ραλλία Χρηστίδου. Στην Ανατολική Αττική ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο πρωθυπουργός είναι εκείνος που θα ανακοινώσει τις αποφάσεις οι περισσότερες εκ των οποίων θα οριστικοποιηθούν σήμερα.

Σήμερα στις 15:00 συνεδριάζει άλλωστε κεκλεισμένων των θυρών η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με βασικό αντικείμενο την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του κόμματος για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα