ΣΥΡΙΖΑ κατά Κούγια: “Αμετανόητος στο ομοφοβικό του παραλήρημα”

Διαβάζεται σε 2'
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Αιχμηρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ κατά του νέου σχολίου του Αλέξη Κούγια, αναφορικά με την παρέμβαση του Αρείου Πάγου μετά τις χθεσινές δηλώσεις του.

«Ο ‘παντελονάτος’ κ. Κούγιας επανέρχεται αμετανόητος στο ομοφοβικό του παραλήρημα μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ως προς τις αθλιότητές του εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη νέα ανακοίνωση του δικηγόρου.

«Συνεπής υβριστής και υποστηριχτής κακοποιητών, φτάνει στο σημείο να μιλήσει για ‘χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας’, υποκρινόμενος το θύμα, ενώ ο ίδιος είναι πολλαπλός θύτης της κοινής λογικής, της ευπρέπειας και κάθε έννοιας φιλότιμου», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Προσθέτει στο ίδιο πλαίσιο ότι «μιλάει για αυτοσεβασμό, αυτός που δεν σέβεται τίποτα», «μιλάει για φίμωση αυτός που φωνάζοντας καλύπτει όλες τις άλλες φωνές», «μιλάει για χούντα, όταν σ’ αυτά τα περιβάλλοντα βρίσκει αποδοχή και επιβράβευση», «δήθεν αγανακτεί, αυτός που έχει κάνει κάθε σοβαρό άνθρωπο στη χώρα να αγανακτήσει μαζί του, για άλλη μια φορά».

«Τώρα ας μιλήσει η Δικαιοσύνη. Αν της το επιτρέψει», υπογραμμίζει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, με παραγγελία της προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο ζήτησε να ερευνηθεί το ενδεχόμενο οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Κούγια κατά του κ. Κασσελάκη να παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο.

Αφότου γνωστοποιήθηκε η παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ο Αλέξης Κούγιας είχε είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων:

«Δυστυχώς, με την ανοχή και της Κυβερνήσεως και μετά την ψήφιση του Νόμου για το γάμο και το δικαίωμα υιοθεσίας των ομοφυλοφίλων, κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί μια χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, η οποία διαφεντεύει τα πάντα και έχει τη δυνατότητα να κλείσει τα στόματα όλων ημών των υπολοίπων που διαφωνούμε με τον τρόπο ζωής που θέλει να μας επιβάλλει αυτή η ελάχιστη μειοψηφία των ιδιαιτεροτήτων».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα