ΣΥΡΙΖΑ: Κρίσιμη Πολιτική Γραμματεία την Πέμπτη

Διαβάζεται σε 1'
Συνεδρίαση Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ
Συνεδρίαση Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ SOOC @Dimitris Peristeris

Η συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας την Πέμπτη στο ΣΥΡΙΖΑ ίσως προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Για έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη στις 16:00 ενημερώθηκαν τα μέλη του οργάνου την Τετάρτη το μεσημέρι.

Μεταξύ της θεματολογίας της συνεδρίασης συμπεριλαμβάνεται και πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για τη συγκρότητη άτυπου πολιτικού κέντρου.

Ουσιαστικά, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θα είναι ένα διευρημένο εκτελεστικό γραφείο και θα συνεδριάζει μία ή δύο φορές την εβσομάδα καθορίζοντας τη βασική γραμμή του κόμματος.

Αυτομάτως μετά την γνωστοποίηση της είδησης για τη συνεδρίαση, γεννάται ζήτημα για τη στάση της ομάδας Αχτσιόγλου.

Εκτός από την ίδια την πρώην Υπουργό Εργασίας, μέλη του οργάνου είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Θεανώ Φωτίου και ο Αλέξης Χαρίτσης.

Προφανώς τυχόν απουσία τους θα ερμηνευτεί ως το κύκνειο άσμα τους στο κόμμα ενώ δεν λείπουν οι εκτιμήσεις ότι ακριβώς γι’ αυτό το λόγο συγκάλεσε την Πολιτική Γραμματεία ο πρόεδρος του κόμματος.Για να αναγκάσει τους εσωκομματικούς του αντιπάλους να πάρουν αποφάσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα