ΣΥΡΙΖΑ: “Ντροπή για τη θλιβερή προπαγάνδα με ‘κομπάρσους’ επιβάτες στελέχη της ΝΔ”

ΣΥΡΙΖΑ: “Ντροπή για τη θλιβερή προπαγάνδα με ‘κομπάρσους’ επιβάτες στελέχη της ΝΔ”
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ INTIME NEWS

Αιχμηρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα στελέχη της ΝΔ που βρίσκονταν ανάμεσα στους "τυχαίους επιβάτες" του Intercity, κατά την επανεκκίνηση των τρένων.

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονταν ανάμεσα στους “τυχαίους επιβάτες”, οι οποίοι ταξίδεψαν τη Δευτέρα (03/03) με το Intercity, στα πρώτα δρομολόγια που πραγματοποίησε μετά από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για “θλιβερή προπαγάνδα”, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

“Η ασφαλής επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου είναι το ζητούμενο για όλους μας.

Οι σημερινές εικόνες στους τηλεοπτικούς δέκτες όμως, με “επιβάτες”, που αποκαλύπτεται ότι ήταν γνωστά στελέχη της ΝΔ, αποτελούν κοροϊδία και προσβολή που, εξοργίζουν τους πολίτες.

Δεν φτάνει που ο κ. Μητσοτάκης από την πρώτη ημέρα του δυστυχήματος στα Τέμπη διαχέει την ευθύνη σε όλους τους άλλους, ζητάει υποκριτικές συγγνώμες και επιχειρεί την συγκάλυψη με προκλητικά ασυμβίβαστα και το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής. Σήμερα αποδεικνύεται ότι έχει αποφασίσει να ξεπεράσει κάθε όριο. Ντροπή.

Το αίσθημα ασφάλειας, απαιτεί εμπιστοσύνη και αξιοπιστία και σε καμιά περίπτωση θλιβερή προπαγάνδα“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα