ΣΥΡΙΖΑ: Ο ανταγωνισμός των “γαλάζιων” στελεχών για την προσβολή της νοημοσύνης μας δεν σταματά ποτέ

Διαβάζεται σε 2'
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Σκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλου.

«Ομολογούμε ότι ξαφνιαστήκαμε! Δεν περιμέναμε ποτέ η κυβέρνηση Μητσοτάκη να δώσει -επιτέλους- μια τόσο αποτελεσματική λύση για την πάταξη της ακρίβειας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του την Τετάρτη (31/07) ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Λύση τέτοια που αναγκάζει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να αποσύρει τις κοστολογημένες του προτάσεις κατά της αισχροκέρδειας. Πλέον, περιττεύουν», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, εξηγώντας ότι «όπως είπε σήμερα (ΣΚΑΪ), ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, η λύση είναι απλή: “να σταματήσουμε να αγοράζουμε τα προϊόντα που έχουμε συνηθίσει να αγοράζουμε […] και, αν πρέπει να γίνει, να θυσιάσουμε, αν δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε, ακόμη και σε όρους ποιότητας”».

«Πρόταση που κονιορτοποιεί ακόμα και εκείνη τη γεμάτη ενσυναίσθηση αναφορά του ‘Άδωνι Γεωργιάδη (μέγας πολέμιος των καρτέλ κατά τη θητεία του στο υπουργείο Ανάπτυξης): “Πόσο θα φάνε πια (σ.σ.: οι πολίτες), θα γίνουν 300 κιλά”!», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Τώρα που το σκεφτόμαστε καλύτερα, μπορεί κάποιο άλλο κυβερνητικό στέλεχος να ξεπεράσει τους κ.κ. Αναγνωστόπουλο και Γεωργιάδη και να μας συστήσει ευθέως ένα ακόμα πιο αποτελεσματικό μέτρο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας: να σταματήσουμε γενικώς να καταναλώνουμε οτιδήποτε…

Άλλωστε, ο ανταγωνισμός των “γαλάζιων” στελεχών για την μεγαλύτερη προσβολή της νοημοσύνης μας δεν σταματά ποτέ!».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα