ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης “τρώει” τον Φάμελλο – Νέος πρόεδρος της Κ.Ο. ο Νίκος Παππάς

Διαβάζεται σε 2'
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης “τρώει” τον Φάμελλο – Νέος πρόεδρος της Κ.Ο. ο Νίκος Παππάς
INTIME

Συνεδριάζει η Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ. Τι σημαίνουν οι αλλαγές στο προεδρείο της εν μέσω εσωκομματικής κρίσης

Αλλαγές στο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κάνει από την ….Κρήτη ο Στέφανος Κασελλάκης.

Στην θέση του προέδρου της, Σωκράτη Φάμελλου τοποθετείται ο μέχρι σήμερα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Παππάς. Επίσης στην θέση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα είναι πλέον ο Γιάννης Σαρακιώτης και η Νίνα Κασιμάτη και Γιώργος Γαβρήλος.

Οι αλλαγές αναμένεται να ανακοινωθούν από τον Στέφανο Κασσελακη στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας που έχει ξεκινήσει ήδη από τις 18.00. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετάσχει σε αυτή αυτοπρόσωπα αλλά μέσω διαδικτύου.

Η «καρατομηση» του Σωκράτη Φάμελλου – σύμφωνα με πληροφορίες- είναι εδώ και καιρό αποφασισμένη. Μάλιστα καθοριστικό ρόλο φέρεται να έπαιξε η διαφωνία του με την «γραμμη Κασσελάκη» στην συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου τον Ιούλιο. Τότε που πρότεινε αναβολή του συνεδρίου που έχει οριστεί στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη ώστε να μην συμπέσει με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Η ανάδειξη του Νίκου Παππά στην θέση του προέδρου της Κ.Ο προφανώς σχετίζεται με τις εσωκομματικές ισορροπίες. Αφού ο πρώην υπουργός έχει στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη όλο το προηγούμενο διάστημα. Ιδίως δε μάλιστα την κρίσιμη αυτή περίοδο.

Να σημειωθεί ότι οι αλλαγές ουσιαστικά υποβαθμίζουν και τους Διονύση Καλαματιανό – Θεόφιλο Ξανθόπουλο που ήταν έως τώρα κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα