ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου

Διαβάζεται σε 1'
Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου
ΙΝΤΙΜΕ

Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει ο Παυσανίας Παπαγεωργίου μετά την παραίτηση της Βούλας Κεχαγιά.

Μετά την παραίτηση της Βούλας Κεχαγιά, εκπρόσωπος Τύπου αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα αναπληρωτής εκπρόσωπος, Παυσανίας Παπαγεωργίου, σύμφωνα με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας, που συνεδρίασε νωρίτερα σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η Βούλα Κεχαγιά ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή της, εν μέσω των αλυσιδωτών εξελίξεων που δρομολόγησε η υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη και η καθαίρεσή του. Η κ. Κεχαγιά είχε αναλάβει χρέη εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στις 3 Μαρτίου του 2024.

Βιογραφικό

Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου ανήκει στη γενιά των «40άρηδων» ενεργών στελεχών, με δείγματα γραφής στο δημόσιο λόγο και εκτεταμένη εμπειρία πολιτικής εκπροσώπησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα με την επαγγελματική σταδιοδρομία στο επιστημονικό του αντικείμενο, έχει διατελέσει μεταξύ άλλων γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς και έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών και γνωμοδοτικών επιτροπών, διεθνή συντονιστικά όργανα και εποπτικά συμβούλια. Μετά το 2019 παρέμεινε στενός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου της Γερμανίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις ανθρωπιστικές επιστήμες.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα