ΣΥΡΙΖΑ: Ο πανικός του Μητσοτάκη μεταφέρθηκε στον Οικονόμου

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πανικός του Μητσοτάκη μεταφέρθηκε στον Οικονόμου
SOOC

Ανακοίνωση - απάντηση στον Γιάννη Οικονόμου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρει, μεταξύ άλλων, οτι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ομολόγησε "την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες".

“Διαπιστώνουμε ότι ο πανικός του κ. Μητσοτάκη μεταφέρθηκε και στον εκπρόσωπό του που από τη μια ομολογεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και από την άλλη έχει το θράσος να μιλά για ειλικρίνεια σοβαρότητα και σταθερότητα”. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου ο οποίος νωρίτερα και σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία, όπου κάλεσε τον Κυριάκο Μητοστάκη να ορίσει ημερομηνία εκλογών και υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών, έκανε λόγο για “επιτομή πολιτικού παραλογισμού”.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται οτι “ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε το αυτονόητο, αυτό που θα ίσχυε σε κάθε Δημοκρατία που θέλει να ονομάζεται ευρωπαϊκή: Αφού ο κ. Μητσοτάκης έκανε την κωλοτούμπα και ομολογεί ότι ετοιμάζεται να δραπετεύσει, να αφήσει κατά μέρος τα παιχνίδια με τους θεσμούς και το Σύνταγμα και να ορίσει τώρα την ημερομηνία των εκλογών και υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών”.

“Όσο για το ποιος επιδεινώνει την κατάσταση στην κοινωνία με την έκρηξη της ακρίβειας, αφήνοντας τους κερδοσκόπους ανεξέλεγκτους και για το ποιος γεννά εθνικούς κινδύνους με τις επιπόλαιες επιλογές του που κάνουν τη χώρα μέρος της κρίσης, όλοι οι Έλληνες πια το γνωρίζουν. Και η απάντηση που θα δώσουν στις κάλπες θα είναι ηχηρή” καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.​

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα