ΣΥΡΙΖΑ: Ολα ανοιχτά για τη στάση Κασσελάκη

Διαβάζεται σε 1'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης SOOC

Με δηλώσεις της η Βούλα Κεχαγιά θέλησε να μην δεσμευτεί για τη στάση που θα κρατήσει ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κεντρική Επιτροπή αναλόγως των εξελίξεων.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο Στέφανος Κασσελάκης σε διαδικασία εσωκομματικής εκλογής προέδρου άφησε την Παρασκευή η Βούλα Κεχαγιά.

Μιλώντας στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και απαντώντας σε ερώτηση τι θα πράξει ο πρόεδρος του κόμματος αν επικρατήσει με βραχεία κεφαλή στην πρότααση μομφής που θα κατατεθεί εναντίον του, τόνισε ότι “πρέπει να έχουμε όλα τα δεδομένα στο πιάτο και δεν μπορώ να προϊδεάσω. Δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις αν δεν δεις πως εξελίσσεται η αντιπαράθεση. Θέλουμε να έχουμε όλη την εικόνα του παζλ”. 

Τόνισε ακόμα ότι ο κ. Κασσελάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι όποιος επιθυμεί να τον αμφισβητήσει μπορεί να το κάνει και στο επικείμενο κατασταστικό συνέδριο του κόμματος τον Οκτώβριο.

Η κα Κεχαγιά κατέληξε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διοικήσει το κόμμα “με αξιοπιστία” παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους μήνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα