ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει πρόεδρος της ΚΟ ο Σωκράτης Φάμελλος – Οι ρόλοι Τζάκρη και Πολάκη

Διαβάζεται σε 2'
Σωκράτης Φάμελλος και Στέφανος Κασσελάκης
Σωκράτης Φάμελλος και Στέφανος Κασσελάκης ΑΠΕ-ΜΠΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Τη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διατηρεί ο Σωκράτης Φάμελλος, όπως γνωστοποιήθηκε κατά τη συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα παραμείνει ο Σωκράτης Φάμελλος, όπως έγινε γνωστό κατά τη συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

“Πρόεδρε είναι μεγάλη χαρά και τιμή και ευθύνη που σε καλωσορίζω στην έδρα της πολιτικής παραγωγής και όπως σου είπα από το πρώτο βράδυ, είμαστε εδώ για να πιάσουμε δουλειά. Η κοινωνία μας έχει ανάγκες, έχει αγωνίες και πρέεπι να ανταποκριθούμε“, είπε ο κ. Φάμελλος, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά:

“Ευχαριστώ πάρα πολύ Σωκράτη. Να συνεχίσεις ως πρόεδρος της ΚΟ την πολύ καλή δουλειά που κάνεις για το καλό του τόπου”.

Την ίδια στιγμή, η Θεοδώρα Τζάκρη αναλαμβάνει γραμματέας της Κοινοβουλευτικές Ομάδας, ενώ ο Παύλος Πολάκης θα είναι συντονιστής των ΕΠΕΚΕ (Επιτροπή Παρακολούθησης & Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου), ρόλος που στο παρελθόν είχε και ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Δευτέρα, αποφασίστηκε από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χρέη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αναλάβει ο Μανώλης Καπνισάκης.

Παράλληλα, η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα