ΣΥΡΙΖΑ: Πρεμιέρα για το Εκτελεστικό Γραφείο υπό τη νέα σύνθεση

Διαβάζεται σε 1'
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ EUROKINISSI

Πρώτη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ υπό την νέα του σύνθεση και τη συμμετοχή της νέας εκπροσώπου Τύπου Βούλα Κεχαγιά.

Πρώτη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου πραγματοποιείται, με διευρυμένη σύνθεση και αναβαθμισμένο ρόλο, με συμμετοχή και στελεχών που ήταν κοντά στην ηγεσία όλο αυτό το διάστημα αλλά και στελεχών που ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον Στέφανο Κασσελάκη, μόλις πριν από λίγες μέρες, όπως είναι η Όλγα Γεροβασίλη.

Χθες, Κυριακή (3/3), ο πρόεδρος του κόμματος ευχήθηκε «καλή αρχή» στη νέα εκπρόσωπο Τύπου Βούλα Κεχαγιά και κήρυξε την έναρξη ενός νέου κύκλου διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, που – όπως είπε – αγκαλιάζει όλο τον προοδευτικό κόσμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το κεντρικό μήνυμα που στέλνουν όλα τα στελέχη αφορά την ενότητα και τη συγκρότηση του κόμματος, ούτως ώστε να δοθεί η μάχη στην κάλπη των ευρωεκλογών.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης είναι η ανασύνταξη δυνάμεων και η οργάνωση των επόμενων κινήσεων μέχρι την ευρωκάλπη, καθώς και ο τρόπος που θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα θέματα της επικαιρότητας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα