ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζονται οι συνεδριάσεις στις Σπέτσες – Ποιοι δίνουν το παρών και ποιοι απουσιάζουν

Διαβάζεται σε 2'
ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζονται οι συνεδριάσεις στις Σπέτσες – Ποιοι δίνουν το παρών και ποιοι απουσιάζουν
Eurokinissi

Οι συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στην οικία Κασσελάκη στις Σπέτσες συνεχίζονται το Σάββατο. Ποιες νέες αφίξεις αναμένονται.

Το πρωί του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 09:00 θα συνεχιστούν οι εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, από τις οποίες απουσιάζει, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην εισηγητική του ομιλία την Παρασκευή ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε την ανάγκη ενός Εθνικού Σχεδίου για το Ελληνικό Όνειρο, με στόχο την εκ βάθρων, όπως είπε, ανασυγκρότηση του κράτους.

Η πρώτη συνεδρίαση ξεκίνησε στις 4:00 το απόγευμα. Σύμφωνα με πηγές του κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται για συνεδρίαση, αλλά για ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, οι βουλευτές κάθονται στο σαλόνι, σημειώνουν σε laptop, με τους τομεάρχες να αναλύουν τις θέσεις τους. Η γραμματέας της Κ.Ο Θεοδώρα Τζάκρη ενημέρωσε αναλυτικά για την καμπάνια ακρίβειας που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ιδιες πηγές υπογράμμιζαν ότι πρόκειται για ένα «άλλο μοντέλο» προσθέτοντας ότι «δεν είναι όπως στις συνηθισμένες συνεδριάσεις, αλλά μια παραγωγική, δημιουργική διαδικασία».

Απούσες είναι η Ολγα Γεροβασίλη αλλά και η βουλεύτρια Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη που έχει δηλώσει ασθένα.

Τέλος, Αθηνά Λινού και Ρένα Δούρου θα φθάσουν στις Σπέτσες το Σάββατο όπως και η Ελενα Ακρίτα η οποία τελικά άλλαξε γνώμη και θα δώσει το παρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα