ΣΥΡΙΖΑ: Τα ημίμετρα και η προπαγάνδα δεν θα σώσουν την κυβέρνηση

Διαβάζεται σε 2'
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Η κυβέρνηση «αντί να καλυτερέψει τα πράγματα, επιμένει να παράγει εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

«Η κυβερνητική προπαγάνδα φτιάχνει και σήμερα πρωτοσέλιδα για μέτρα που θα εστιάζουν στην καθημερινότητα των πολιτών, παρ’ ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει μιλήσει για μικρό καλάθι παροχών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Τα ημίμετρα και η προπαγάνδα όμως δεν θα σώσουν την κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη από την οργή των πολιτών, που πιέζονται αφόρητα από την ακρίβεια, την άδικη και υπέρμετρη φορολόγηση, την λειτουργική ιδιωτικοποίηση της υγείας, την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να προστατέψει ζωές, περιουσίες και το περιβάλλον», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισημαίνει πως «η κυβέρνηση αρνήθηκε να συζητηθούν οι προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και για την φορολόγηση. Απέρριψε τις προτάσεις μας για το τραπεζικό σύστημα. Αγνόησε τις θέσεις μας για τους αγρότες. Κλείνει τα μάτια σε κάθε πρόταση μας υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας» και καταλήγει λέγοντας πως η κυβέρνηση «αντί να καλυτερέψει τα πράγματα, επιμένει να παράγει εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα».​

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα