ΣΥΡΙΖΑ: Το μήνυμα που έλαβαν οι βουλευτές για να βάλουν το χέρι στην τσέπη

Διαβάζεται σε 2'
O Στέφανος Κασσελάκης στην εκδήλωση “Για Μια Άλλη Ευρώπη”
O Στέφανος Κασσελάκης στην εκδήλωση “Για Μια Άλλη Ευρώπη” ΙΝΤΙΜΕ

Χρήματα από τους βουλευτές του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου το κόμμα να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του Ιουνίου.

Λίγες ημέρες μετά το κλείσιμο της ημερήσιας έκδοσης της Αυγής στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει ανοίξει για τα καλά η συζήτηση για την οικονομική ενίσχυση του κόμματος.

Από την Τετάρτη το βράδυ οι βουλευτές έχουν στα mail τους το ακόλουθο μήνυμα:

«Σύντροφοι, συντρόφισσες

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κόμμα μας, επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας. Σας παρακαλούμε να συνδράμετε είτε με δωρεά, είτε με σύναψη δανείου, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του κόμματος, συνολικού ύψους 375.146 εύρω».

Καλούνται δηλαδή να βάλουν το χέρι στην τσέπη έτσι ώστε το κόμμα να μπορεί να καλύψει υποχρεώσεις του τρέχοντος μήνα γεγονός που φανερώνει οικονομική αδυναμία.

Η κίνηση αυτή έρχεται μόλις μία ημέρα μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη (σε ομογενειακό ραδιόφωνο των ΗΠΑ) ότι θα βάλει στα ταμεία του κόμματος 20.000 ευρώ (όσα επιτρέπει ο νόμος στα φυσικά πρόσωπα).

Την ίδια ώρα στην επικαιρότητα παραμένει η συζήτηση για το μαύρο χρήμα στα ελληνικά πολιτικά κόμματα, συζήτηση που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω δηλώσεων του Στέφανου Κασσελάκη και του Ευάγγελου Αποστολάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει ότι ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα (αφήνοντας, έτσι, αιχμές για τις επιλογές του προκατόχου του Αλέξη Τσίπρα) ενώ ο πρώην επικεφαλής ΓΕΕΘΑ είχε ισχυριστεί ότι όλα τα κόμματα είχαν πάρει “μαύρα” για να επιχειρήσει να ανασκευάσει λίγο αργότερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα