Σύσκεψη εργασίας στο Μαξίμου εν όψει της συνάντησης με τους αγρότες

Σύσκεψη εργασίας στο Μαξίμου εν όψει της συνάντησης με τους αγρότες
ΑΡΓΟΛΙΔΑ-Ξανάκλεισαν την παλαιά Εθνική Οδό Άργους-Τριπόλεως στο ύψος των Μύλων ,σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουάριου 2016, οι αγρότες των ανεξαρτήτων μπλόκων Αργολίδας, με αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα,όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «με σκοπό την ένωση όλων μας και τελικό προορισμό τους Μύλους Αργολίδας, ώστε να αποκλείσουμε την Επαρχιακή οδό Άργους β Τρίπολης και να φωνάξουμε και πάλι όλοι μαζί ένα μεγάλο Όχι στην εξαθλίωση, όχι στο φορολογικό, Όχι στο Ασφαλιστικό, όχι στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Όχι στις εμμονές της Μέρκελ, Όχι σε αυτούς που τις δέχονται και θέλουν να μας τις επιβάλλουν», Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής τον υπουργό Εργασίας σε μια συνάντηση, εν είδη προετοιμασίας για τη συνάντηση της Δευτέρας με αντιπροσωπεία των αγροτών

Σε σύσκεψη εργασίας το απόγευμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός με τον υπουργός Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, αλλά και βουλευτές της συμπολίτευσης, με σκοπό την προετοιμασία για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα το μεσημέρι της Δευτέρας στις 12.00 με αντιπροσωπεία των αγροτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247, στη σύσκεψη θα παρευρίσκεται και ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

Στα δύο οι αγρότες, μετά το ραντεβού με το Μαξίμου

Με το ρήγμα στο αγροτικό μέτωπο να διευρύνεται στο Μαξίμου περιμένουν να δουν την αντιπροσώπευση που θα έχουν τα μπλόκα στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό τονίζοντας πως ο διάλογος πρέπει να γίνει σε διευρυμένη βάση.

Κορυφαίο στέλεχος της Κουμουνδούρου τόνιζε στο NEWS 247 πως η κυβέρνηση εξ’αρχής θα έπρεπε να χειριστεί επικοινωνιακά διαφορετικά το όλο ζήτημα. «Πιο επιθετικά και πειστικά ακόμα και πίνακες με στοιχεία πρέπει να παρουσιαστούν στους αγρότες», επεσήμανε χαρακτηριστικά, καθώς, όπως υποστήριζε η κυβερνητική πρόταση προστατεύει τους φτωχούς και μεσαίους επαγγελματίες.

Ανοιχτοί οι δρόμοι στη Βόρεια Ελλάδα

Την ίδια ώρα, αγρότες από τη βόρεια Ελλάδα αποφάσισαν να ανοίξουν τα περισσότερα μπλόκα, εξαιτίας της επιδείνωσης του καιρού. Εξαίρεση αποτελούν τα 8 μπλόκα στη Δυτική Μακεδονία και τον κόμβο Νησελίου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας, που είναι σ’ επ’ αόριστον αποκλεισμό περισσότερο από τρεις εβδομάδες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα