Σύσκεψη Γεροβασίλη, Παππά, Σπίρτζη με βουλευτές για τις άδειες

Σύσκεψη Γεροβασίλη, Παππά, Σπίρτζη με βουλευτές για τις άδειες
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδέχεται τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς, στο Μέγαρο Μαξίμου την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Σύσκεψη με βουλευτές πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και οι επιθέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξακολουθούν να προβληματίζουν το κυβερνητικό στρατόπεδο

Προκειμένου να αποκτήσουν μια πιο «σφιχτή»  και συνεκτική γραμμή στα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και κυρίως στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου και συναντήθηκαν με υπουργούς της κυβέρνησης . Αυτό μετέφερε στο NEWS 247 καλά πληροφορημένη πηγή σε σχέση με το αντικείμενο της επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247 στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Ζαχαριάδης και οι επικεφαλής της Κ.Ο  του κόμματος Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Σωκράτης Φάμελος, Χρήστος Μαντάς, Φωτεινή Βάκη, αλλά και άλλοι βουλευτές όπως ο Νίκος Σαντορινιός.

Από την πλευρά της κυβέρνησης στη σύσκεψη συμμετείχαν η Όλγα Γεροβασίλη, ο Νίκος Παππάς (ο οποίος επέστρεψε προ χθες από τις ΗΠΑ), αλλά και ο Χρήστος Σπίρτζης.

Όπως είναι φυσικό – και προκύπτει και από τη σύνθεση των υπουργών που μετείχαν στην κλειστή συνάντηση – το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών κυριάρχησε στη συζήτηση αφού με την πολυήμερη απουσία του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη, καθώς και του Νίκου Παππά τις προηγούμενες ημέρες, στο κυβερνητικό στρατόπεδο βλέπουν πως η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά το γεγονός. Στο τραπέζι μπήκαν και τα άλλα θέματα της επικαιρότητας όπως για παράδειγμα το Ελληνικό.

Από το Μαξίμου, άλλωστε χθες επέλεξαν να περάσουν στην αντεπίθεση ζητώντας εξηγήσεις από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τα δάνεια ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ που πήραν τα δυο κόμματα από την Τράπεζα Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα