Σκανδαλίδης: Ο Ανδρουλάκης έχει ευθύνη για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

Διαβάζεται σε 1'
Κώστας Σκανδαλίδης
Κώστας Σκανδαλίδης EUROKINISSI

Ευθύνες στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις επιδόσεις του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές επέρριψε ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Την ανάγκη μιας σοβαρής επανεκκίνησης στο ΠΑΣΟΚ τόνισε ο Κώστας Σκανδαλίδης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος και τα ζητήματα ηγεσίας που έχουν τεθεί.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, το στέλεχος του κόμματος έθεσε τα δύο μεγάλα βήματα που έγιναν στο ΠΑΣΟΚ. “Επί Φώφης Γεννηματά πήγαμε από το 4% στο 8%. Με τον Νίκο Ανδρουλάκη από το 8% πήγαμε στο 13%”.

Παράλληλα, ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει τώρα να κάνει ένα μεγάλο άλμα και για να γίνει αυτό θα πρέπει οι ψηφοφόροι να έρθουν ξανά στην κάλπη, ενώ για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών,  εκτίμησε ότι θα πρέπει να γίνουν το φθινόπωρο ώστε να υπάρξει χρόνος για να γίνει μια επανεκκίνηση.

Κληθείς να σχολιάσει την πιθανή υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Αθηνών, Χάρη Δούκα, ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι “ο καθένας έχει την δική του τακτική και στρατηγική”. 

“Πρέπει να αναπτυχθεί ένα κίνημα βάσης για τη συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων”, πρόσθεσε σε άλλο σημείο και υπογράμμισε ότι το θέμα είναι να φτιαχτεί ένας φορέας που να γίνει πλειοψηφικός στη βάση του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα