Σκουρλέτης: Απόπειρα χρηματισμού βουλευτών για να εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι – Βούλτεψη: Ο κ. Σκουρλέτης συνεχίζει την αθλιότητα Τσίπρα

Σκουρλέτης: Απόπειρα χρηματισμού βουλευτών για να εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι – Βούλτεψη: Ο κ. Σκουρλέτης συνεχίζει την αθλιότητα Τσίπρα
Μόνη συζήτηση επί της αρχής, για την πρόταση νόμου του ΚΚΕ, των άρθρων και του συνόλου της πρότασης νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας», Τετάρτη 22 Μαΐου 2013. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Τι απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, για τους ισχυρισμούς του περί απόπειρας χρηματισμού βουλευτών

«Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε την αθλιότητα Τσίπρα», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. “Τους παραδίδουμε στην περιφρόνηση του ελληνικού λαού”, είπε.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι οι Έλληνες βουλευτές ούτε εκβιάζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε εξαγοράζονται από κανέναν και συμπλήρωσε: “Και ο τελευταίος Έλληνας πια έμαθε ότι ο “κουμπαράς” του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεμάτος μόνο με ψεύδη, συκοφαντίες και ύποπτες καταγγελίες”.

Σκουρλέτης: Απόπειρα χρηματισμού βουλευτών για να εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι

Για απόπειρα χρηματισμού βουλευτών, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, επικαλούμενος κυριακάτικο δημοσίευμα.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης “έχουν βγάλει κουμπαρά”, για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν τον νέο Πρόεδρο.

Όσα είπε ο κ. Σκουρλέτης προκάλεσαν την αντίδραση του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

“Εδώ υπάρχει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας πριν από τρεις εβδομάδες, εάν αισθάνεται την ανάγκη ο κ. Γιακουμάτος και η κυβέρνηση να το διαψεύσει, ας το κάνει” απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα