Σπυράκη για Grexit στο ποδόσφαιρο: Να μην πληρώσει η Εθνική και οι μεγάλες ομάδες μεμονωμένα περιστατικά

Σπυράκη για Grexit στο ποδόσφαιρο: Να μην πληρώσει η Εθνική και οι μεγάλες ομάδες μεμονωμένα περιστατικά
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, κυρία Μαρία Σπυράκη Eurokinissi

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ αναφέρθηκε στην εισήγηση FIFA για Grexit στο ποδόσφαιρο και σχολίασε τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Την εισήγηση FIFA για Grexit στο ποδόσφαιρο σχολίασε η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη κατά τη διάρκεια του briefing.

“Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου να αποκλειστεί από τις διεθνείς διοργανώσεις. Αυτό όμως που πρέπει να είναι σαφές είναι ότι όλη η ευθύνη γι’ αυτή την εξέλιξη βαραίνει την Κυβέρνηση. Τρία χρόνια τώρα δεν εμπόδισε κανένας την Κυβέρνηση να εξυγιάνει το χώρο του ποδοσφαίρου, κάτι το οποίο δεν έκανε” είπε και επανέλαβε ότι: “Όλη η ευθύνη βαραίνει την Κυβέρνηση και ότι η Νέα Δημοκρατία, σε καμία περίπτωση, δεν θεωρεί ότι θα πρέπει η Εθνική Ομάδα και οι μεγάλες ομάδες να πληρώσουν μεμονωμένα περιστατικά.”

Η κ.Σπυράκη σχολίασε και την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα χθες στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας: “Ειδικά για την υπόθεση της αναβάθμισης του γηπέδου του ΠΑΟΚ, την οποία ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, έχω να πω τα εξής: Για τη Νέα Δημοκρατία η αναβάθμιση του γηπέδου του ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει με το σωστό τρόπο. Να διασφαλιστεί, δηλαδή, ότι δεν θα υπάρχουν παράθυρα για προσφυγές, που θα καταστήσουν το γήπεδο του ΠΑΟΚ, κάτι σαν το γεφύρι της Άρτας, όπως έγινε με το γήπεδο της Α.Ε.Κ.. Εμείς, ως επόμενη Κυβέρνηση, δεσμευόμαστε να γίνει το έργο με αποτελεσματικό τρόπο και στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Και για να προλάβω άλλες ερωτήσεις προφανώς και είμαστε υπέρ της ανέγερσης και του γηπέδου του Παναθηναϊκού.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα