Σπυράκη στο Ραδιόφωνο 24/7: Να δούμε το θέμα του χρέους σαν εθνική υπόθεση

Σπυράκη στο Ραδιόφωνο 24/7: Να δούμε το θέμα του χρέους σαν εθνική υπόθεση
Πρώτη συνάντηση των Fora των Επιμελητηρίων των Πόλεων και των Πανεπιστημίων της Μακροπεριφέρειας, σε μια διημερίδα με διοργανωτές τα Επιμελητήρια Ηλείας Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας. παρουσία του υφυπουργού Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση στο συνεδριακό κέντρο του ΣΠΑΠ της Αρχ. Ολυμπίας. Με τη συμμετοχή προέδρων και μελών Επιμελητηρίων, επιστημόνων, Περιφερειακών Διαχειριστικών Αρχών για τα ευρωπαϊκά προγράμματα εδαφικής συνεργασίας (Interreg Adrion, IPA ADRIATIC Cross - Border Συνεργασία, την Ιταλία, την Κροατία CBC και IPA CBC Ιταλία - Αλβανία β Μαυροβούνιο) και στελεχών επιχειρήσεων. Στο Συνέδριο περιλαμβάνεται πέραν της Ολομέλειας των FORA και Θεματικό Εργαστήριο, με διαδραστική συζήτηση για τη θέση ως συμπαγές εργαλείο το οποίο επιτρέπει την ολοκληρωμένη προσέγγιση από τα τρία FORA για την εφαρμογή του Σχεδίου Δράσης EUSAIR. Συμμετείχε μεταξύ άλλων η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη. (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ) Eurokinissi

Η Ευρωβουλευτής της ΝΔ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 και αναφέρθηκε στα σενάρια περί εθνικής συνεννόησης και σύγκλισης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών

Τη δική της απάντηση στο προσκλητήριο εθνικής συνεννόησης για το θέμα του χρέους που απεύθυνε στη ΝΔ μέσω του Ραδιοφώνου 24/7,  ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, έδωσε η Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στην εκπομπή η “Φυλή των Φίλων” του Κώστα Αρβανίτη.

Η Ευρωβουλευτής της ΝΔ, αν και αρχικά υπογράμμισε πως το θέμα του χρέους πρέπει να αντιμετωπιστεί ως εθνική υπόθεση, επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως δεν μπορείς να καλείς κάποιον σε συναίνεση και παράλληλα να τον υβρίζεις.

“Ο κ. Παπαδημούλης, πριν ζητήσει να στηρίξουμε την προσπάθεια και πριν μιλήσει για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, πρέπει να μας εξηγήσει, εάν είμαστε με τον Σόιμπλε ή αν στηρίζουμε την ελληνική προσπάθεια. Δεν μπορεί να μας βρίζει, να λέει ότι στηρίζουμε τον Σόιμπλε και τώρα να ζητάει βοήθεια”. είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα