Σπίρτζης: Εμείς δεν χαιρόμαστε όπως ο κ. Μητσοτάκης όταν έκανε απολύσεις

Σπίρτζης: Εμείς δεν χαιρόμαστε όπως ο κ. Μητσοτάκης όταν έκανε απολύσεις

Ομιλία -Παρέμβαση του υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρήστου Σπίρτζη σε συνέδριο για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Δυτικής Ελλάδας

Βολές κατά της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας σε συνέδριο με τίτλο «Αναπτυξιακές προοπτικές για τη Δυτική Ελλάδα», που οργάνωσε η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Όπως, μεταξύ άλλων είπε:

«Εμείς δε χαιρόμαστε, όπως ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, όταν διέλυε την υγεία, δε χαιρόμαστε, όπως ο κύριος Βενιζέλος, όταν κατακρεουργούσε τα ασφαλιστικά ταμεία με το PSI, δε χαιρόμαστε όπως ο κύριος Μητσοτάκης, όταν έκανε απολύσεις.

Δέκα χρόνια η Πάτρα και η Δυτ. Ελλάδα ήταν αποκλεισμένες και κάποιοι πλούτιζαν, με τα έργα που είχαν την υπογραφή Σουφλιά και των προηγούμενων συγκυβερνήσεων. Οι πολίτες θα  πληρώσουν λιγότερα από τα μισά χρήματα για το έργο Πάτρα Πύργος, σε σχέση με τα προβλεπόμενα του αρχικού διαγωνισμού» .

Ο Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κατήγγειλε «ενδιάμεσους» που πλούτιζαν από τα έργα των θολών χρονοδιαγραμμάτων και των πλαστών προϋπολογισμών και στηρίχτηκαν από συστημικά ΜΜΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα