Σπίρτζης: Σήμερα αναμετρήθηκε η ανυποληψία κι ο εκφυλισμός του ΣΥΡΙΖΑ με την ελπίδα του ελληνικού λαού

Διαβάζεται σε 1'
Χρήστος Σπίρτζης
Χρήστος Σπίρτζης EUROKINISSI

Για αναμέτρηση της “ανυποληψίας” και του “εκφυλισμού” του ΣΥΡΙΖΑ που “στην πράξη στήριζε τον Κ. Μητσοτάκη” με την ελπίδα της κοινωνίας και του ελληνικού λαού έκανε λόγο ο Χρήστος Σπίρτζης

Τη δημιουργία ενός πλειοψηφικού προοδευτικού πόλου που θα αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη προέκρινε ο Χρήστος Σπίρτζης εξερχόμενος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Παράλληλα, ο κ. Σπίρτζης έκανε λόγο για αναμέτρηση της “ανυποληψίας” και του “εκφυλισμού” του κόμματος, σημειώνοντας πως “στην πράξη στήριζε τον Κ. Μητσοτάκη”, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, “με την ελπίδα της κοινωνίας και του ελληνικού λαού”.

“Σήμερα αναμετρήθηκε η ανυποληψία κι ο εκφυλισμός του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που στην πράξη στήριζε τον Κ. Μητσοτάκη με την ελπίδα της κοινωνίας και του ελληνικού λαού, για τη δημιουργία ενός προοδευτικού πόλου πλειοψηφικού, που θα αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να συνεχίσει αυτήν την προσπάθεια. Κερδίσαμε σήμερα θα κερδίσουμε και στον τελικό στόχο” τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα